BAVO 2018

 

 

 

 

 

 

 

BAVO 2018 - Verleg je grenzen! 

Beleef een onvergetelijke week!

 

Bloemenstad organiseert iedere zomer knallende kampen en vakanties voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Ook tijdens het jaar zitten we niet stil! Van een avontuurlijk weekend me tonze jongeren tot een gezellige daguistap met de volwassenen. Voor je 't weet heb je een pak nieuwe vrienden, een hart voor personen met een beperking en ben je heel wat grensverleggende ervaringen rijker!

Om helemaal voorbereid te zijn op onze zomerkampen- en vakanties organiseren wij in de eerste week van de kerstvakantie een animatorcursus. Een week vol boeiende vormingen, intereactieve spelen en af en toe een feestje 's avonds. 

 

Praktische info

Voor wie? Je bent geboren in 2002 of je zit in het vijfde middelbaar, je hebt interesse in de wereld van personen met een beperking en je hebt zin in een zalige week in de kerstvakantie.

Waar? Domein MENAS, Blekkervijverstraat 20, 9880 Maria-Aalter. Via de E40 geraak je vanaf Gent in een 30 minuten tot de locatie. Ook met de trein is Maria-Aalter makkelijk te bereiken. 

Wanneer? Van woensdag 26 december (11 uur voormiddag) tot maandag 31 december 2018 (11 uur in de voormiddag)

Wat kan ik verwachten? Een zesdaagse vorming/erkende animatorcursus

Hoe behaal ik mijn attest 'animator in het jeugdwerk'? Wanneer je je inschrijft, ontvang je een bevestigingsmail inclusief stappenplan om je attest te behalen. Eerst doe je de basisvorming, vervolgens doe je stage en als laatste is er een evaluatiemoment.

Prijs? 150 euro, inschrijven kan tot 10 december 2018 door onderstaand inschrijvingsformulier in te vullen en 50 euro voorschot te storten op onderstaand rekeningnummer met vermelding van 'BAVO2018 + je naam'. Je krijgt zo snel mogelijk een bevestigingsmail terug! 

BE53448007639153
Bloemenstad VZW
Ebergiste De Deynestraat 1
9000 Gent

 

 

Schrijf je hieronder in!