Destination Unknown

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Destination Unknown (02/07 - 06/07/2018)


Voor de echte durfals en avonturiers is er voor het eerst een kamp van Bloemenstad waarvan de locatie onbekend blijft tot men op kamp vertrekt. Destination Unknown is dan ook niet voor iedereen weggelegd! Gelijkaardig met het concept van Surprise Me, maar dan helemaal op maat van Bloemenstad.

 

Dit kleinschalig kamp is er voor jongvolwassenen die niet als kleine kindjes behandeld willen worden en die deugd hebben van er eens uit te zijn. De deelnemers en monitoren koken samen hun potje, doen samen de afwas, leven een hele week nauw samen, genieten van allerlei toffe activiteiten en beleven samen deze unieke reis. Voor vertrek ontvangen alle deelnemers een kampboekje waarin een checklist staat met wat ze moeten meenemen en wie weet ook al een paar tips die hen kunnen helpen bij het ontdekken van Destination Unknown.

6 jongvolwassenen krijgen de kans deel te nemen aan Destination Unknown. 4 ervaren monitoren van Bloemenstad begeleiden dit avontuur.

 

Praktische info

Locatie: Destination X
Periode: Maandag 02/07 (10u) tot vrijdag 06/07/2018 (17u)
Groep: B3
Totaal aantal deelnemers: 6
Thema: Destination Unknown
Omschrijving: De deelnemers beleven met een kleine groep een ontspannend en avontuurlijk kamp.
Vervoer: De monitoren vertrekken samen met de deelnemers vanuit Gent en komen ook samen terug naar Gent.

 

Interesse? Schrijf je dan hieronder in en beleef de tijd van je leven! Voor meer algemene info rond de kampen en inschrijven, klik op deze link: http://bloemenstad.be/kampen-en-vakanties/zomer.

 

 

 

                

                                  

Voor je verder gaat, hebben we nog een aantal belangrijke richtlijnen. Schrijf je enkel in wanneer je hieraan voldoet!

Neem gerust je tijd om je zomerplanning te bekijken. De eerste deadline om in te schrijven loopt tot woensdag 25 april. Hierna kijken we welke weken we moeten sluiten en volzet zitten. De weken die nog niet compleet zijn, worden dan opnieuw opengesteld met een nieuwe deadline.

                                 

Enkel wanneer je met bovenstaande stellingen akkoord gaat, kan je je officieel inschrijven voor deze vakantieweek.