Info-avond nieuwe monitoren

 

 

 

 

 

 

 

Infoavond nieuwe monitoren (16 mei)

 

Begin juli wordt het startschot gegeven van onze Bloemenstadzomer. Een zomer vol kampen en vakanties waarbij ongeveer 250 vrijwilligers het beste van zichzelf geven om kinderen, jongeren en volwassenen een deugddoende vakantie te laten beleven. Ben je op zoek naar een uitdaging en minstens 16 jaar? Ga je graag met kinderen om en ben je bereid om veel bij te leren? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou! 

Als jij net als onze vrijwilligers, staat te popelen om een weekje kamp mee te pikken in Bloemenstad, maar graag wat extra informatie had gehad, kom dan langs op onze info-avond voor nieuwe monitoren!

Tijdens het infomoment wordt er een presentatie gegeven door de medewerkers over onze werking. Je komt meer te weten over de algemene werking van de organisatie, de werking van de zomerkampen- en vakanties, wat er van jou wordt verwacht op kamp... Je krijgt onder andere een kampschema te zien. Daarin kan je zien wanneer jullie uit de veren moeten, wat de pot zoal schaft 's middags of welke knotsgekke activiteiten moni's allemaal verzinnen om de gasten te entertainen.  Je komt te weten wat het verschil nu juist is tussen thema- en hoofdkampen en op welke locaties onze kampen allemaal doorgaan dit jaar. Ook krijgen jullie meer uitleg over onze doelgroep en alvast een aantal tips & tricks om deze te begeleiden!

Na het infomoment gaat er een receptie door met een hapje en een drankje waarbij jullie de tijd krijgen om vragen te stellen aan monitoren die al jaren meegaan op kamp en de organisatie op hun duimpje kennen. 

Wil je Bloemenstad dus graag beter leren kennen, schrijf je in voor de info-avond en wordt volledig warm gemaakt voor onze zomer! :) 

 

Datum:   woensdag 16 mei 2018, van 19u - 21u

Locatie:   MFC Sint-Jozef, Ebergiste De Deynestraat 1, 9000 Gent

                 Zaal Oost

Voor wie:    -      Cursisten die nieuwsgierig zijn naar de zomerkampen

                    -      Mensen die BAVO nog niet gedaan hebben, maar ge├»nteresseerd zijn om een weekje kamp mee te pikken als vrijwilliger

                    -      Nieuwe monitoren die heel veel goesting hebben om erin te vliegen   

Programma: 

19u - 19u30          Welkom 

19u30 - 20u30      Infomoment

20u30 - 21u          Receptie met een hapje en drankje

21u - ...                 Mogelijkheid om vragen te stellen 

 

 

Twijfel niet en schrijf je hieronder in!