Outdoorkamp B23

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Outdoorkamp (13/08 - 18/08/2018)


Dit themakamp in de Ardennen is er voor jongeren die graag eens iets nieuw ontdekken en houden van avontuurlijke activiteiten. We voorzien 12 plaatsen voor jongeren van B2 en B3.


Er zijn voldoende monitoren mee die de gepaste nabijheid, structuur en grenzen aangeven. Ze begeleiden de activiteiten die gaan van een sluipspel, kajakken, survivalparcours tot een gezellige BBQ voorbereiden. Er zijn veel outdoor-activiteiten, maar slapen doen we wel binnen. Hopelijk is het mooi weer en kunnen we buiten op het terras ontbijten… Of samen na het middageten zonnebaden in de tuin. Wie weet kunnen we ook wel een kampvuur bouwen en een heuse kampvuuravond met marshmallows en gitaarmuziek op poten zetten.
We hebben een gezellig en ruim vakantiehuis geboekt in de Ardennen (Waimes). Er zijn verschillende slaapkamers per 2 of per 4. Voldoende douches en toiletten, een gezellige eetkamer, living, tuin en terras. Zo kan men optimaal genieten en tot rust komen na de spannende activiteiten!


We leven 5 dagen samen en zorgen dan ook ieder om beurt dat er een lekkere maaltijd op tafel komt of dat de tafel afgeruimd wordt. De deelnemers helpen de monitoren en keukenverantwoordelijke mee bij naar de winkel gaan, koken en de afwas.

 

 

Praktische info

Locatie: Waimes 
Periode: Maandag 13/08 (10u) tot zaterdag 18/08/2018 (15u)
Groep: B2 en B3
Totaal aantal deelnemers: 12
Thema: Outdoor en adventure
Omschrijving: De deelnemers beleven met hun groep een ontspannend zomerkamp met activiteiten op maat van de groep.
Vervoer: De voorziening organiseert het busvervoer van en naar Waimes.

 

Interesse? Schrijf je dan hieronder in en beleef de tijd van je leven! Voor meer algemene info rond de kampen en inschrijven, klik op deze link: http://bloemenstad.be/kampen-en-vakanties/zomer.

            

             

Voor je verder gaat, hebben we nog een aantal belangrijke richtlijnen. Schrijf je enkel in wanneer je hieraan voldoet!

Neem gerust je tijd om je zomerplanning te bekijken. De eerste deadline om in te schrijven loopt tot woensdag 25 april. Hierna kijken we welke weken we moeten sluiten en volzet zitten. De weken die nog niet compleet zijn, worden dan opnieuw opengesteld met een nieuwe deadline.

   

Enkel wanneer je met bovenstaande stellingen akkoord gaat, kan je je officieel inschrijven voor deze vakantieweek.