Reis rond de wereld

 

 

 

 

 

Reis rond de wereld

Ook voor de kinderen en jongeren van C1 en C2 zet Bloemenstad een bijzonder themakamp op poten. Alle activiteiten en inkleding staan in het teken van een reis rond de wereld: van een bezoek aan de Eskimo’s op de Noordpool tot een avontuurlijke tocht door de jungle in Zuid-Amerika tot met stokjes eten in China! Gegarandeerd plezier en ontspanning!

 


Het kamp gaat door in een kamphuis op het domein De Hoge Rielen in Kasterlee. Een kleine groep van 8 kinderen en jongeren van groep C1 en C2 kunnen deelnemen.


Belangrijk is dat de deelnemers met meerdere deelnemers op één slaapkamer kunnen slapen. Indien ze nood hebben aan een individuele slaapkamer of specifieke zorg die niet mogelijk is in De Hoge Rielen, verwijzen we door naar onze hoofdkampen in Maria-Aalter waar dit wel mogelijk is. Er zijn in dit kamphuis voldoende douches, toiletten, refter en verschillende slaapkamers met bedden aanwezig. Er is veel te beleven op domein zelf: een groot bos, leuke zwemvijver (met toezicht van een redder), rust en natuur. De activiteiten op dit kamp zullen op basis van de deelnemerslijst en pedagogische fiches bepaald worden. Zo kan men een aanbod op maat individueel en/of in groep uitwerken.


7 monitoren staan paraat om de deelnemers een fijn kamp te bezorgen. 1 persoon is de kampverantwoordelijke en staat in contact met de voorziening. Er zullen 2 keukenvrijwilligers aansluiten zodat de moni’s en deelnemers zorgeloos kunnen genieten van een lekkere maaltijd en vooral kunnen genieten en spelen. ’s Nachts houdt een wakende nachtwacht een oogje in het zeil.

 

 

Aantal plaatsen per voorziening

MFC Sint-Jozef: 8 plaatsen

 

Praktische info

Locatie: De Hoge Rielen (Molenstraat 62 – 2460 Kasterlee)
Periode: Maandag 30/07 (11u) tot vrijdag 03/08/2018 (15u)
Groep: C1 en C2
Totaal aantal deelnemers: 8
Thema: Reis rond de wereld
Omschrijving: De deelnemers beleven met hun groep een ontspannend zomerkamp met activiteiten op maat van de groep.
Vervoer De voorziening organiseert zelf het busvervoer van en naar Kasterlee

 

Inschrijven deelnemers

Hieronder kan je per deelnemer alle nodige informatie aan Bloemenstad bezorgen en per deelnemer je inschrijving verzenden. We vragen eerst goed af te stemmen met alle betrokkenen vooraleer over te gaan naar de inschrijving en de deadlines te respecteren. We volgen de afspraken uit het inschrijfbeleid (zie brochure kampen 2018).

 

Info voorziening

Info deelnemer