Blog

Valentijnsactiviteit met G

Geschreven door Werkgroep Minderjarigen op Reageer als eerste

Hallo allemaal,

Cupido werd de dag voor onze activiteit door een heuse windvlaag uit de lucht geslingerd terwijl hij net zijn laatste pijl afschoot! Hij was gewond aan zijn vleugel en wist niet wie hij geraakt had met zijn laatste pijl voor Valentijnsdag. Wat moest hij nu toch doen?! Gelukkig kon hij rekenen op alle kwaliteiten van de G-gasten om zijn vleugel te herstellen en het nieuwe koppeltje terug te vinden.

Hun liefdeskwaliteiten werden dan ook fameus getest door de vele opdrachten verbonden aan de croquet. Dit in samenspel met het testen en prikkelen van hun zintuigen tijdens een snoezelsessie waarbij alle gasten volledig in de ban waren van de blacklights, bubbelkoker, mini-lichtaquarium, een eindeloze spiegelreflectie… waren ze helemaal klaar om de liefde weer in het land te brengen. Cupido’s verloren veren zijn teruggevonden en zorgen ervoor dat hij weer vlotjes door de lucht kan vliegen en ook het nieuwe koppeltje staat officieel vermeld in zijn liefdesboek!

Om de G-gasten te bedanken voor hun enorme enthousiasme en hulp sloten we af met een feestje voor het nieuwe koppeltje en een welverdiende tas koffie met een lekkere pannenkoek.

Een dikke knuffel aan de G-gasten en op naar een jaar vol liefde!

Bekijk nog even snel onze leuke foto's :) 

Reageer