Blog

Weekend aan zee met B

Geschreven door Werkgroep Minderjarigen op Reageer als eerste

Vrijdagavond was het zover: 4 jongeren en 2 monitoren vertrokken richting de zee. Een klein en gezellig weekendje waar we vooral samen beslissen wat we willen eten, welke activiteiten we doen en wanneer, …

Eenmaal toegekomen op het appartementje stak iedereen de handen uit de mouwen om alles te installeren. Bedden werden opgemaakt, valiezen geleegd, de frigo gevuld. We sloten de avond af met een aperitiefje, chipje en film. Gezelligheid troef.
De volgende ochtend zorgde kok G. voor het ontbijt. Tijdens het eten bespraken we de planning van de dag. Alleereerst maakten we samen een strandwandeling om nadien samen spaghetti te maken: overheerlijk! In de namiddag toonde iedereen zijn bowlingtalent in Blankenberge. Tijdens het klaarmaken van de croque-monsieurs maakten kokinnen J. en L. nog lekkere chocomousse. ’s Avonds bezochten we de gezellige kerstmarkt in Oostende.

Zondagochtend zorgde opnieuw kok G. voor een uitgebreid en reuzelekker ontbijt: koffiekoekjes, verse chocomelk, eitjes, toast, … Niets ontbrak! Even later stond E. al te popelen om een wandeling door de sneeuw te maken. Dus, zo gezegd, zo gedaan! Astrid trotseerde samen met E. & J. de ‘sneeuwstorm’ en daar konden ze al hun energie kwijt!

Ontspannen, voldaan, en met een beetje spijt in het hart keerden we terug naar Gent. Een geslaagd weekend dat zeker voor herhaling vatbaar is!

Reageer