CONGÉ CANAPé

voor meerderjarigen met een beperking

VOor meerderjarigen met een beperking

MicrosoftTeams-image (25)

Congé canapé is de werking van Bloemenstad die activiteiten voorziet voor meerderjarigen met een mentale beperking. Dagactiviteiten, thema-activiteiten, weekends en vakanties: onze vrijwilligers gaan steeds tot het uiterste om de gasten een leuke tijd te geven.

VOORZIENINGEN

Voorzieningen

Bloemenstad werkt samen met voorzieningen van de Broeders van Liefde voor Congé canapé. Het is dus momenteel voor particulieren niet mogelijk  om in te schrijven voor activiteiten van Congé canapé. 

DAGactiviteiten

DAGactiviteiten

Van september tot juni kunnen de gasten van Congé canapé mee doen aan leuke dagactiviteiten. Zwemmen, bierproeverij, carnaval vieren,… zijn voorbeelden van leuke activiteiten die allemaal begeleid worden door vrijwilligers van Bloemenstad. 

Weekends

weekends

Van september tot juni kunnen de gasten van Congé canapé mee op weekend. Deze weekends zijn dikwijls helemaal ingekleed volgens een bepaald thema. 1 ding staat vast: het zal super leuk worden!

Vakanties

vakanties

Als klap op de vuurpijl kunnen de meerderjarige gasten van Bloemenstad in de zomer mee op vakantie. Zoals alle andere activiteiten worden ook de vakanties begeleid door gemotiveerde en ervaren vrijwilligers. Wedden dat je niet naar huis wil? 

SFEER

Sfeer

Benieuwd naar foto’s van Congé canapé? Snuif de sfeer op in onze fotogalerij.