FAQ

Ben je minstens 16 jaar en heb je goesting om nieuwe vrienden te maken, je zinvol in te zetten en herinneringen voor het leven te maken? Schrijf je dan nu in via info@bloemenstad.be of meld je al direct voor één van onze activiteiten.

Jazeker! Studeer je een sociale richting en wil je graag als stagiair aan de slag bij Bloemenstad? Of wil je je kijkstage of vrijwilligersuren in het kader van je opleiding bij ons doen? Stuur dan een mailtje naar sam@bloemenstad.be

Monitoren, groepsmonitoren, secretariaten, keukenploegen en medewerkers kunnen steeds bij onze vertrouwenspersonen Laureline en Marthe terecht om te praten over vervelende situaties, conflicten, pestgedrag en/of (seksueel) grensoverschrijdend gedrag.

Een vertrouwenspersoon is iemand die je kan contacteren als er sprake is van een integriteitsschending. Dat betekent elke vorm van lichamelijk, seksueel, moreel of psychisch gedrag waarvan je vindt dat het over jouw grens gaat of over de grens van iemand anders.

Aarzel niet om hen te contacteren: 

                                        

Laureline: laureline@bloemenstad.be              Marthe: Marthe.geeroms@telenet.be 

 

Neen, dat hoeft niet. Ook andere jeugdwerkervaring is zeker niet nodig. Wil je toch graag wat meer kennis opdoen? Ga dan mee van 26/12-31/12 op onze animatorcursus, BAVO!

SPELCAROUSEL 

CONGÉ CANAPÉ
KATAPULT

Kinderen en jongeren van Nieuw Gent.

BOOMERANG

Kinderen en jongeren van Turnhout.