A-STRONAUTENWEEKEND

01 APRIL 2022 – 03 APRIL 2022

Ruimtepak? Check! Helm? Check! Goesting? Check! Alles was aanwezig om er een onvergetelijk weekend van te maken. Op vrijdag 1 april trokken de monitoren naar De box om nieuwe astronauten klaar te stomen van Styrka. We begonnen eerst met kleine spelletjes om elkaar te leren kennen. Nadat we elkaar hadden leren kennen was het tijd om te eten. Toen de astronauten zich gevuld hadden met macaroni konden ze hun eerste dag afsluiten met een film over de ruimte. 

Zaterdag keerde de spaceshuttle terug naar De box. Eens de astronauten geland waren mochten ze hun eigen gepersonaliseerde raket maken. Er was nog even tijd over om enkele kleine spelletjes te spelen. In de namiddag trokken we met ons ruimteschip naar Gent om met planeten te gooien (lees bowling). Venus, mars, mercurius en vele andere planeten zorgen hier en daar voor een spare, en zelf voor enkele strikes. Moe maar voldaan zetten we onze terugreis in naar De box, waar er een lekkere maaltijd voor ons wachtte. Na de WAP, sloten we de dag af met een ubercool ruimtefeestje.  

Zondagvoormiddag werden er koekjes gemaakt en werd er intens gesport. In de middag was het al tijd om de astronauten vaarwel te zeggen. Vooraleer de astronauten hun terugvaart ingezet hadden, werden er wraps gegeten.