EXPEDITIE ROBINSON

15 APRIL 2022 – 17 APRIL 2022

In het laatste weekend van de paasvakantie vertrokken we met een toffe bende op expeditie Robinson weekend. Direct werden we helemaal ondergedompeld in het thema want we sliepen als echte avonturieren in slaapzalen op matjes… We begonnen vrijdag met pleinspelletjes en aten S’avonds frietjes met vidé. Hierna speelden we een stadsspel in Turnhout. Er waren verschillende opdrachten die volbracht moesten worden, zo heeft een groepje meer dan 20 verschillende bierviltjes verzameld! Hierna was het tijd om te gaan slapen.
Goed uitgerust begonnen we aan de volgende dag, boordevol leuke activiteiten. In de voormiddag gingen we minigolven, hierna stond er nog een uitstapje naar het zwembad op de planning. S’avonds genoten we van spaghetti. Ook in de avond hebben we ons goed vermaakt. Het was namelijk feest! De beste danspasjes werden boven gehaald bij just dance en ook hebben we gevoetbald. Toen was het alweer tijd om te gaan slapen.
Zondag was het Pasen, dat moest natuurlijk gevierd worden! In de ochtend zochten we naar paaseitjes en hadden we een heerlijk paasontbijt. Toen trokken we het stadpark weer in om de dieren eten te geven en naar de speeltuin te gaan. Eenmaal terug op het kamp werden de tassen gemaakt en stonden er lekkere koffiekoeken voor ons klaar. Hierna het alweer tijd om afscheid te nemen. Zoals je kunt lezen hebben we de paasvakantie goed afgesloten.