HOUTBEWERKERSWEEKEND

25 februari 2023

Dit was zonder twijfelen een van de coolste weekends ooit! Onze handige houtbewerkers hebben namelijk de mooiste en coolste boomhut ooit gebouwd.

We zijn ons weekend gestart met onze droomboomhut te tekenen. Hier hebben we veel inspiratie gehaald om onze eigen boomhut te bouwen. Na als dat denken grommelde onze buikjes al wat. Gelukkig was de beste kookploeg ooit aanwezig en hebben zij het hele weekend lekker eten voor ons gemaakt. Nu onze maagjes terug gevuld waren konden we beginnen bouwen. Al onze houtbewerkers hebben flink samen gewerkt en hebben wat taakjes verdeeld. Zo ging het goed vooruit.

Toen er al een deel klaar was hebben we de boomhut even achter ons gelaten en zijn we op fotozoektocht vertrokken. Blijkbaar zijn onze houtbewerkers ook goed in het vinden van foto’s als beloning kregen ze een toffe picknick met veel lekkere dingen. Het was al een heel vermoeiende dag geweest. In de avond hebben we dan ook even wat uitgerust bij een film.

Na een nachtje slapen en een stevig ontbijt konden we er terug in vliegen. We bouwden nog wat verder aan onze boomhut tot deze af was. En amai het resultaat mag er zijn. Onze houtbewerkers hebben echt hun best gedaan en dat zien we er aan. Nu onze missie geslaagd was en onze boomhut klaar was konden we nog even afscheid nemen van onze medehoutbewerkers. Daarna konden we met een goed gevoel terug naar huis keren.