Nieuwe namen

04 januari 2021

Sinds kort zijn er nieuwe namen voor de 4 deelwerkingen van Bloemestad.

SPELCAROUSEL is de nieuwe naam voor de minderjarigenwerking. De activiteiten van onze minderjarige gasten staan in teken van spel en plezier. Vandaar: Spelcarousel. Lees er zeker meer over op de webpagina van Spelcarousel.

KATAPULT is de nieuwe naam van onze lokale jeugdwerking in Gent. Door middel van ateliers zetten we in op talentontwikkeling bij kinderen en jongeren van 6 tot 16 jaar. Benieuwd naar Katapult? Terecht! Ontdek meer op de webpagina van Katapult.

CONGÉ CANAPÉ is de nieuwe naam voor de meerderjarigenwerking. Deze activiteiten staan dikwijls in teken van rust en ontspanning. Je raadt het al: daarom hebben we voor Congé canapé gekozen. Wil je graag meer weten over de meerderjarigenwerking van Bloemenstad? Ga dan zeker een kijkje nemen op de webpagina van Congé canapé.

LOCO MOTIEF is de nieuwe naam die we vanaf heden geven aan alle activiteiten die in teken staan van de vrijwilligers van Bloemenstad. Elk motief is goede reden om “loco” te gaan. Loco motief is geboren. Meer over deze werking kan je vinden op de bijhorende webpagina.