VERWENWEEK 2022

01 AUGUSTUS 2022

Hey thuisfront!

Net zoals altijd stond themakamp terug in het teken van verwennerij en familiegevoel en dat in het prachtige Mont-de-L’enclus. Zowel gasten als moni’s werden in de watten gelegd door de prachtige locatie, het lekkere eten en de super-mega-giga-toffe activiteiten.

We begonnen de week met het aanleren van onze kampdans op het liedje sunroof van Nicky Youre. Daarna volgde een dag vol gezelschapsspelletjes. De tweede en derde dag gingen we zwemmen in het pas vernieuwde zwembad in Ronse! We hadden ook een heuse kookactiviteit om die middag gezellig samen te aperitieven, alsook een quiz, snoezelavond, wellness en een filmavond met een ijsje.

Donderdag was al meteen onze laatste volledige dag, dus maakten we er een spetterend feest van! We hielden een galadag! De voormiddag gebruikten we om te versieren en de rest van de dag vulden we met muziek, een photobooth en een bonte avond.

De laatste dag werd iedereen nog een laatste keer verwend met een verwenontbijt. Koffiekoeken, eitjes, vers fruit, cornflakes, chocomelk, yoghurt,… voor ieder wat wils!

Toen was het alweer tijd om afscheid te nemen, snik snik.

Wat was het weer een fantastisch geslaagde vakantie! Tot volgend jaar!

Groetjes, de familie van verwenvakantie!