WAAR IS WALDO

18 februari

Samen met onze B23 gasten hebben we een superleuk stadsspel gedaan in Gent. Zie het een beetje als WAAR is WALDO maar dan in het groot. We werden verdeeld in 2 groepen ‘de Zoekers’ en ‘de Verstoppers’.

Eerst was het aan de verstoppers. Zij werden afgezet op een plek in Gent (de Rozebroeken) en daar moesten ze hun eerste tip al doorsturen. Dit was een groepsfoto met een heel klein stukje achtergrond. De zoekers konden aan de slag. De zoekers en de verstoppers kregen ook elk een lijst mee met activiteiten om punten te verdienen. Hoe zotter de activiteit, hoe meer punten. Elk uur kregen de verstoppers 20 minuten de tijd om van plek te veranderen. De zoekers mochten toen niet bewegen. (GELUKKIG! want de zoekers zaten OP DE HIELEN).

Het spel eindigde toen de verstoppers zich voor de derde keer mochten verplaatsen. Zij kozen om naar de Krook te gaan. De zoekers dachten dat ze naar het stadsmuseum trokken waardoor de zoekers de verstoppers niet op tijd konden vinden. Eindstand? De verstoppers wonnen. Ze waren niet enkel niet gevonden. Maar ze hadden ook het meeste aantal punten. Volgend jaar opnieuw?!