WEEK 2 2022

11 JULI 2022

Hallo allemaal, LUMI hier ! 

In week 2 besloot ik eens rond de planeet Aarde te vliegen. Ik vind die zo mooi met al dat groen en blauw! Maar opeens deed mijn raket heel raar en ben ik neergestort op de plaats Maria-Aalter.  
 
Gelukkig waren daar heel lieve mensen en leuke kinderen!  
Zij hebben me geholpen mijn stenen (sleutels) terug te vinden!! 

Ik mocht hen ook wat leren over mijn planeten. Elke dag vertelde ik hen over een nieuwe planeet. Daar hebben ze dan super leuke activiteiten rond gedaan, ik voelde me helemaal thuis! 

Ik zal jullie de leukste momenten per planeet vertellen. Zo zijn jullie er ook eventjes bij.. 

Bruine planeet ABATUYA (woestijn) was een dag vol warmte en water. We gingen allemaal op zoek naar de Oase in de woestijn. 
Groene planeet SELVA (jungle) was een dag vol kampen bouwen, kreten bedenken van de jungle stam en gaan zwemmen in het meer en de waterval! 
Witte planeet BARAPHA (ijs) was een dag vol ijsjes en verkoeling. Maar op het einde van de dag ons ook lekker opwarmen aan het kampvuur.  
Rode planeet YONGAM (vulkaan) was een dag vol verkoeling zoeken, want op een vulkaan kan het warm zijn! Ook hebben ze een vulkaan gemaakt en echt vuur!  
Blauwe Planeet MAJI (oceaan) was dan weer een dag vol water en afscheid. Want dat was ook mijn laatste dag op Aarde. 

Deze lieve vrienden hebben al mijn stenen (sleutels) terug gevonden en een PRACHTIGE raket gemaakt. Het was tijd om naar huis te gaan. Ik ga ze heel erg missen en hoop dat ik snel nog eens op bezoek mag komen !  
 
LIEVE GROETJES VAN LUMI