WEEK 5 2022

31 JULI 2022

Hey allemaal,

Kampweek 5 van deze zomer zit erop en wat was het een heerlijke week. De weergoden waren ons alvast heel gunstig gezind, het eten was meer dan lekker waarvoor een dikke dankjewel aan onze fantastische keukenploeg en de sfeer zat goed. We kunnen dus spreken van een meer dan geslaagde kampweek.

De monitoren stonden op zondag al te springen om er opnieuw aan te beginnen. De voorbereidingen van onze kampweek namen een vliegende start. Wat toen nog niet geweten was, was dat er ook mollen in ons midden aanwezig waren. Dat zou voor iedereen doorheen de verdere kampweek wel duidelijk worden. We gingen dan ook op vrijdag met alle jongeren en monitoren op zoek naar mollen. Het was niet evident maar het lukt ons samen om ze allemaal te vangen en op die manier die directeur te helpen en de slechterik te verslaan.

We hadden heel wat lol op kamp. Velen gingen zwemmen om verfrissing op te zoeken tijdens de hete dagen, anderen gingen op verkenning naar de speeltuin, er werd een gezellig kampvuur gehouden en ook de kinderboerderij mocht genieten van een bezoekje van onze monitoren en jongeren. Op vrijdag was er een groot slotfeest bij heel wat jongeren met heerlijke muziek en een drankje. Kortom er werd heel wat gedaan deze week waardoor de jongeren en monitoren zullen genieten van welverdiende rust.

Hopelijk heeft iedereen keihard genoten van alle heerlijke activiteiten, gekke avonturen, leuke uitstappen en het verrukkelijk eten. Maar nu is het tijd om heerlijk verder te dromen over gekke mollenstreken en vergeet niet: een heerlijk kampgevoel is hier bij ons in Bloemenstad, je beleeft er week na week plezier.