ZUSSENWEEKEND

10-12 maart

Er waren eens drie zussen die op weekend gingen naar de zee. Maar ze hadden nog enkele plaatsen over dus dachten ze “Waarom nemen wij geen gasten mee?”. En dat was echt een top idee

Na de eerste kennismaking, een lekker avondmaal en een een korte maar goede nachtrust konden de gasten zich wat uitleven op het strand. Ze hebben putten gegraven, zandkastelen gemaakt, gefrisbeed, gevoetbald, … Na al dat buitenspelen op het strand hadden ze wel wat nood aan rust en warmte. Gelukkig was er een super coole bib in de buurt waar ze konden gaan luisteren naar een verhaaltje. En wat bleek? Ze moesten niet enkel luisteren naar een verhaaltje ze mochten er zelfs nog een leuke tekening bij maken. Toen de prachtige tekeningen klaar waren, begonnen er al enkele maagjes te grommelen. Op de terugweg hebben enkele gasten een omweg langs de zee genomen. Ze hebben eens kunnen voelen aan het zeewater! De andere gasten hadden in tussentijd geholpen met het bakken van de pannenkoeken.

Na dat die mega lekkere pannenkoeken op waren zijn ze ook nog gaan zwemmen. Dit was zo leuk! Er waren mega coole glijbanen, een super tof zwembad met allemaal boten in, … Moe maar voldaan keerde ze terug. Toen ze terug waren moesten ze hun eigen pizza’s maken. Dit vonden ze de max! Ze konden zelf kiezen wat ze op hun eigen pizza legden. Na het eten van de pizza’s hebben ze nog een film gekeken. Toen was het al weer tijd om in ons bedje te kruipen.

Na een lange nachtrust en een luxe ontbijt konden we nog eens naar het strand gaan. Hier hebben ze zich weer rot geamuseerd! Er was veel wind maar dat hield hen niet tegen om te spelen op het strand. Aangezien ze zo flink gespeeld hadden kregen ze nog hotdogs als beloning. Na het eten moesten we nog een beetje opruimen en toen was het leuke weekend jammer genoeg al voorbij.